DDD Company
Deratizare Iasi

Deratizare Iasi

Servicii de deratizare Iași 

Prin acțiunile de deratizare în raza judetului Iași vizăm combaterea rozătoarelor şi împiedicarea înmulțirii lor, acestea reprezentând un pericol permanent de transmitere a bolilor şi de pierderi economice.

deratizare iasi


Spre deosebire de agenţii patogeni sau insecte, rozătoarele pot călători pe distanţe mult mai mari şi au un grad mai dezvoltat de inteligenţă (mai ales şobolanii) ceea ce face imposibilă eliminarea lor definitivă prin acţiuni discontinue. Din cauza faptului că șoarecii și șobolanii sunt cei mai mari purtători de boli și de microbi, deratizarea trebuie să fie o prioritate pentru orice cetatean, operator economic sau institutie publica.

În natură există multe tipuri de rozătoare, însă cele asupra cărora noi ne vom îndrepta atenția sunt cele dăunătoare care trăiesc în jurul comunităților umane. Am discutat în acest articol pe larg despre șoareci și șobolani și ce metode de combatere avem la dispoziție.

Obligativitatea acestei interventții este operata prin lege si este recomandata consumatorilor economici ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de o data la sase luni de zile.
Pentru depozitele cu produse alimentare, deratizarea trebuie facuta ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de o data la trei luni. (primavara sau toamna), se mentioneaza in Normele de igiena si recomandari privind mediul de viata al populatiei, aprobate prin Ordinul MS nr. 536/1997.

De ce sunt atât de periculoși acești dăunători și de ce este nevoie de deratizare?

Pe lângă pagubele materiale pe care le pot produce, rozătoarele sunt periculoase prin prisma virusurilor pe care le pot transmite omului sau animalelor de casă și bolilor pe care odată pătrunși în organism acestea le generează. servicii deratizare iasi


Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in lupta impotriva daunatorilor, este important sa se procedeze in etape, dupa un plan bine stabilit.

Metodele de combatere a rozatoarelor se vor alege de fiecare data de catre specialistii DDD, dupa o inspectie amanuntita a spatiului vizat, tinandu-se cont de destinatia acestuia, gradul de infestare si tipul daunatorilor.

deratizare firma

 

Ce presupune deratizarea și când e recomandat să o facem?

Pentru a scăpa de acești dăunători putem apela la diferite metode, însă cea mai eficientă rămâne deratizarea profesională. Eficiența acestor servicii profesionale de deratizare împotriva șoarecilor sau șobolanilor este garantată și a fost dovedită.

Deratizarea poate fi preventivă sau combativă. Cea dintâi se referă la cumul de măsuri care este recomandat să-l adoptăm pentru a ne proteja de aceste mamifere. Deratizarea preventivă poate presupune eliminarea tuturor surselor de hrană pentru rozătoare (în special a resturilor alimentare depozitate necorespunzător) dar și astuparea crăpăturilor, a găurilor prin care se pot strecura sau se pot adăposti. 

Deratizarea combativă este reprezentată de intervenția umană ca urmarea a apariției semnelor specifice acestor rozătoare. La rândul său, deratizarea combativă poate presupune două modalități de intervenție: mecanică sau chimică. Metoda mecanică se bazează pe montarea de capacane/stații. Stațiile funcționează cu adeziv sau prin intoxicare. Metoda chimică este mai eficientă și cu o reușită mai mare deoarece raza de acțiune este mai mare, acționează mai lent dar afectează toată populația de dăunători din spațiul respectiv.

deratizare-iasi-ddd-company

 


Operatiunea de deratizare iasi trebuie efectuata pe tot parcursul anului, dar cu o intensitate mai mare primavara si toamna, numarul statiilor de intoxicare fiind corelat in functie de suprafata tratata.

Deratizarea se efectueaza atat in interior cat si in exterior pentru a elimina locurile de adapost si pentru a impiedica patrunderea rozatoarelor in interior.

Solicitare oferta


DeratizareDezinsecțieDezinfecțieContract DDD