DDD Company
Dezinfecție Iași

Dezinfecție Iași

Ai nevoie de servicii de dezinfecție Iasi?

Ce este dezinfecția?

 

Prestăm servicii de dezinfecție Iași. Operațiunea de dezinfecție este o metodă a igienei, destinată în primul rând decontaminării mediului, constând în prevenirea și combaterea bolilor infecțioase și parazitarea la om și animale, urmărindu-se distrugerea germenilor patogeni de pe suprafețele supuse acestei operațiuni. 

dezinfectie iasi universitate

Riscul de infectare cu diferiți microbi este cu atât mai mare în spațiile frecventate de multe persoane. De aceea, vă recomandăm să vă asigurați că spațiul dvs., fie că este grădiniță, școală, liceu, spațiu comercial, restaurant, hotel etc., ia măsurile necesare pentru dezinfectarea locurilor în care există un flux de persoane.


Dezinfectia se realizeaza prin pulverizarea, nebulizarea sau, dupa caz, termonebulizarea produselor dezinfectante asupra locatiilor vizate. Toate substantele si materiale folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii, sunt ecologice, biodegradabile, si nu au efect toxic asupra organismului uman.

dezinfectie biblioteca


Actiunea de dezinfectie trebuie realizata periodic si cu responsabilitate in caz contrar se poate ajunge la aparitia diferitelor bacterii, paraziti sau virusuri si implicit a bolilor.

Prevenția este cea mai bună măsură de minimizare a riscului de infectare, așa că nu lăsa procesul de dezinfectare la voia întâmplării. Programează din timp și cu o frecvență ridicată această operațiune în spațiul în care te afli și asigură-te că persoanele care îți trec pragul intră într-un mediu curat, unde au fost eliminați virușii și bacteriile de pe toate suprafețele. 

Metode de dezinfecție

Operațiunile de dezinfecție pe care firma noastră le utilizează sunt următoarele:

  1. Pulverizarea – se realizeaza cu ajutorul unor pompe de joasa presiune sau a unor pompe de mare presiune, numite atomizoare  si se executa prin pulverizarea substantelor la nivelul suprafetelor.
  2. Nebulizarea sau „ceata rece” – se realizeaza cu ajutorul Nebulizatoarelor ULV ( Ultra Low Volume). in cele mai multe cazuri, aceasta metoda este folosita pentru interior.

Cum scapi de gândaci

Echipa DDD Company asigură consultanță în alegerea unei metode de dezinfecție potrivit pentru spațiul tău, deține echipamente speciale pentru distribuirea substanțelor dezinfectante și toți specialiștii sunt instruiți în utilizarea lor. Practic, operațiunea de dezinfecție este o metodă de igienă destinată decontaminării mediului pentru prevenirea și combaterea bolilor infecțioase prin distrugerea germenilor patogeni de pe suprafețele supuse acestei operațiuni.

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre aceste proceduri sau fă o programare la numărul de telefon: 0724449973

Solicitare oferta


DeratizareDezinsecțieDezinfecțieContract DDD