DDD Company
Dezinsecție Iași

Dezinsecție Iași

Ai nevoie de servicii de dezinsecție? DDD Company te poate ajuta cu servicii profesionale de dezinsecție pe raza județului Iași

 

Persoane fizice

Fie ca vorbim de gândacii de bucătărie, ploșnitele de pat sau alți dăunători întâlniți frecvent în locuințe, compania DDD vine în întâmpinarea proprietarilor cu tratamente eficiente, folosind cele mai bune soluții și metode de combatere pentru o dezinsecție Iași.

 

DEZINSECȚIE IAȘI DEZINSECȚIE IAȘI

Capușele sunt fără îndoială inamici de temut atât pentru oameni, cât și pentru animalele lor de companie. Pe lângă senzația neplacută provocată, capușele pot transmite și boli care pot cauza anemie sau chiar paralizie. Recomandăm proprietarilor de case tratamente lunare de prevenție împotriva acestor dăunători.

Ploșnițele fac parte din categoria celor mai periculoși dăunători casnici, acestea afectează direct sănătatea oamenilor și a animalelor. Ele se hrănesc cu sângele uman, iar mușcătura lor poate cauza numeroase alergii periculoase. Activitatea ploșnițelor de pat este noaptea, atunci când ies din ascunzișuri pentru a se hrăni. În acest articol am discutat despre cum scapi de ploșnițe și ce soluții de îndepărtare există.

Este foarte important să vă asigurați de faptul ca insectele nu vor mai reprezenta o problema pentru dumneavoastră, ele pot deveni destul de periculoase și pot afecta starea de sănătate a persoanelor din acele imobile. Optând pentru servicii de dezinsecție periodică, insectele nu mai pot reprezenta o problema pentru dumneavoastră.

Asociații de proprietari

Asociatiile de proprietari, prin presedintii lor, trebuie sa asigure un spatiu comun curat. Pentru a preintampina aparitia unor focare de infectie in spatiile commune, este recomandat asociatiilor de proprietari efectuarea tratamentelor de dezinsectie la un interval de maxim sase luni de zile, reprezentant singura modalitate de protectie impotriva gandacilor, puricilor, tantarilor si a capuselor din spatiile verzi.

servicii dezinsectie servicii dezinsectie

Agenți economici

Venim in intampinarea persoanelor juridice, din toate domeniile de activitate cu preturi avantajoase, in limite onorabile pentru ambele parti si cu un program trimestrial complet de servicii DDD. Avand un program de lucru NON – STOP, executam tratamentele de dezinsectie dupa orarul impus de solicitant.

servicii dezinsectie in iasi

Produsele folosite in cadrul operatiunilor de dezinsectie sunt avizate de Ministerul Sanatatii si cuprid un spectru larg de actiune asupra principalilor agenti patogeni, astfel incat putem garanta eficienta tratamentelor de dezinsectie.

Instituții publice din Iasi

Va putem ajuta sa creati un mediu curat, la locul de munca, cu ajutorul tratamentelor impotriva daunatorilor. Recomandam efectuarea acestor operatiuni preventiv, deoarece este mult mai eficienta preventia decat combaterea, atat financiar cat si practice.

In cadrul serviciilor de dezinsectie, efectuate in institutii publice, punem la dispozitia beneficiarului o serie de tratamente impotriva insectelor daunatoare. Incepand de la interventii cu solutii lichide, prin pulverizare, cu echipamente de tip atomizor si pompe de joasa presiune, generatoare de ceata, folosind aparate de tip fogger si ULV, pana la dezinsectia uscata, ce consta in aplicarea gelului insecticide.

Metode de dezinsecție Iași:

Găsim o multitudine de soluții, de substanțe recomandate pentru a scăpa de orice chiriaș din locuință. Însă, lupta cu aceștia este nedreaptă, insectele având avantajul de a se fi înmulțit considerabil până la momentul descoperirii lor. De asemenea, în timp și-au dezvoltat rezistența la substanțele aplicate cel mai des în eliminarea lor. De aceea, cea mai sigură metodă de a ne asigura că ne recâștigăm locuința înapoi este să apelăm la echipe specializate în furnizarea de servicii de dezinsecție.

 

Solicitare oferta


DeratizareDezinsecțieDezinfecțieContract DDD